Om oss

Kompetanse og erfaring

Daglig leder har bakgrunn fra Norsk Båtsenter, Norsk Båtsenter Service, Frydenbø Båtsenter, som daglig leder og ettermarkedssjef, samt lang skipsteknisk erfaring. Har tidligere forhandlet og hatt garantiansvar for Princess, Windy, Minor, Nimbus, Paragon, Saga, Forbina, Hydrolift, Rodman, Absolute, Nidelv, Nordkapp og har meglet og utbedret de aller fleste båtmerker som er å finne i den Norske skjærgården.

Nettopp denne erfaringen gir et meget godt grunnlag til å bistå deg enten du skal kjøpe eller selge båt. Båtene blir presentert på en skikkelig måte der den enkelte båt får fremhevet sine egenskaper.

Stor kontaktflate i markedet

Stor kontaktflate i markedet samt tett relasjon med servicesentre med vinteropplag kysten rundt bidrar til å finne kjøper til din båt og kunne veilede kjøper videre slik at alles interesse blir ivaretatt.Vårt fremste fortrinn som megler for deg som kunde er at din båt er i fokus og ikke blir nedprioritert av eget varelager. Vi foretar verdivurdering av båter og rådgivning ved kjøp og salg.

Våre samarbeidspartnere er håndplukket basert på langvarig samarbeid hvor de har bevist at de leverer i henhold til avtale og er best i sitt segment.

Ansatte

Ståle Daae Børnes

Daglig leder

Snorre Nilsen

Salgssjef

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter