Selge båt

Hvorfor la oss selge båten din?

I motsetning til en forhandler som gjerne bruker din båt for å trekke kunder for så å selge sine egne båter står vi på for å selge nettopp din båt.Selger du før du kjøper står du sterkere til å gjøre en god handel på din neste båt. Fine annonser, stort kundenettverk over hele landet, byens beste beliggenhet og ikke minst entusiastisk salgsarbeid er nøkkelingredienser for å få solgt din båt.

Vi er tilknyttet et suverent service og vinterlagringsnettverk kysten rundt og underbygger kjøpers trygghet for å bli ivaretatt på beste mulig måte.

Les mer om:

Kjøpe båt

Vi finner båten du ønsker deg!

Vår erfaring med de fleste båttyper, både når det gjelder bruksområder og hva man må passe på bidrar til at du ender opp med nettopp den båten som er ideell for deg og dine.

Båtene vi megler skal ha høy standard og selger skal gi et sannferdig bilde av båtens tilstand og servicehistorikk. Uavhengig teknisk gjennomgang kan foretas på oppfordring. Har vi ikke båten du ønsker vil vi fremskaffe prospekter. Innland og utland.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter