Azimut

Selges for kunde: Meget flott og velholdt Azimut 55 (58) fly, levert ny i Norge, og tatt i bruk første gang i 2005. Tre eiere fra båten var ny, godt ivaretatt og lagret innendørs hvert år. Vi kjenner båtens historikk fra den var ny.

Azimut 55, er en Italiensk linjelekker kvalitetsbåt fra Azimut-Benetti konsernet med smarte løsninger både innvending og utvendig. Båten har robust skrog med glimrende sjøegenskaper helt uten planings-terskel, noe som gjør at man går komfortabelt i alle hastigheter. Stor badeplattform med teakdekk og kraftig passarelle, som fint løfter RIB eller scooter. Badeplattformen har krybbe som enkelt fjernes, belysning og det er kraftige undervannslys. Sosialt akterdekk med nytrukne skinnseter, høyglanspolert bord, og flott teakdekk. Her er det kalesje av nyere dato, nedgang til akterlugar og praktiske døråpninger på begge sider med tilpasset leider som gjør ankomst til båten veldig enkel når man ligger longside.

Flybridgen er stor, og har teakdekk av nyere dato. Her oppe er det full instrumentering, navigasjon, og med nytt og kraftig musikkanlegg med DAB. Wetbar med kjøl/frys, og grill som er plassert rett bak førerposisjonen. Det er en sosial buet sittegruppe, samt ett gedigent akterdekk som kan brukes til skjermet soling eller ekstra sitteplasser om det er ønskelig. Alt utstyr på targabøyle er nylakkert i sort metallic.

Når man entrer inn til salongen er det som å komme inn til en hotellsuite. Her finner man en flott buesofa på babord side, og med en lang benk, med skapplass, og en 50-tommer’s TV på styrbord side. Går man videre framover finner man en ny salong på styrbord side, med stort spisebord, som kan deles opp ved behov. På babord side i samme høyde ligger en godt utstyrt pantry med alle fasiliteter inkl oppvaskmaskin. Pantryen har også en praktisk kjøkkenøy som er plassert rett ved siden av spisebordet. Her finner man alt dekketøyet ombord, som gjør det veldig enkelt å dekke til ett festlig måltid. Alle salonger og førerstol er nytrukket med skinn i fargen BMW-hvit, som gjør at båten får en eksklusiv fin look, sammen med de varme kirsebærtre fargene, som går igjen over hele båten.
Førerposisjonen er midtstilt med en fantastisk oversikt i alle retninger. Her har man full kontroll på all instrumentering, og det er enkelt å manøvrere med to store skjermene. Det er montert 4 kamera til overvåking, ett i motorrom, ett på hver side ute, og ett akter, som gjør at man har god oversikt når man skal legge til kai. Det er også to kraftige baug og akter-thrustere med fjernkontroll.
Lugarene, i forskipet er det tre store lugarer, der rederlugaren ligger midtskips, og har store vinduer på begge sider, som får yacht-følelsen til å komme skikkelig fram. Her er det eget sminkebord / kontorplass med TV. Godt med skapplass, og dobbeltsengen er utstyrt med ekstra behagelige madrasser. Lugaren er utstyrt med eget toalett som også har egen dusj og bidè. Forut ligger en lekker lugar med dobbeltseng, med tilhørende toalett og dusj. På SB side ligger en lugar med to enkeltsenger. I tillegg er det en crewcabin akter, med dusj, toalett, og vaskemaskin / tørketrommel.

2 stk slitesterke Catepillar C12 på 715 HK hver. Forbruk, 1700 omd ca 20 knop og 160 liter/t. Båten leveres ferdig klargjort med servicer og polering. Båten står lagret innendørs.

Bergen Marinesenter er behjelpelig med finans, forsikring, service og vinteropplag

Utstyr

 • Raymarine x3 kartplottere (to nede og en på fly)
 • Raymarine radar
 • Autopilot med fjernkontroll
 • Baugtrøster med fjernkontroll
 • Hekktrøster med fjernkontroll
 • Passarelle med fjernkontroll
 • 3 x Eberspracher varmeapparat (2x 5 KW, 1 X 4 KW).
 • Syrefast anker I baug med 60 meter kjetting
 • Vaskemaskin med tørketrommel
 • Kjøleskap m/frys.
 • Wet bar på fly med grill og kjøleskap
 • Elektrisk/hydraulisk styrestol
 • Kohler 6,5 KW generator.
 • Ny spiller, forsterker, og 4 høytalere på fly
 • Ny spiller, forsterker og 8 høytalere nede
 • 4 nye camera i motorrom, bak, og ett på hver side
 • Nytt 50 TV med sourround
 • Ny oppvaskmaskin

Bergen Marinesenter AS

Ståle Daae Børnes

Telefon
+47 926 91 936
Adresse
C Sundtsgate 1, 5004 Bergen
Referanse
Azimut 55

Detaljer

Pris
4 390 000,-
Båten står i
Norge
Type
Cabincruiser
Merke
Azimut
Årsmodell
2004
Lengde i fot
58 fot
Lengde i cm
1768 cm
Bredde
477 cm
Dybde
140 cm
Motor inkl.
Ja
Motormerke
2x Catepillar C12
Motortype
Innenbords
Motorstr.
1428 hk
Drivstoff
Diesel
Vekt
26000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
12
Soveplasser
7
Maks fart
28 knop


Del på sosiale medier